Onderhoud

Tuinen Wils

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid, dit door de gemaakte afspraken na te komen en zowel in de tuinaanleg als in het tuinonderhoud alles in detail af te werken

Onderhoud

u kan bij tuinen wils als bedrijf of particulier terecht voor volledig onderhoud van de tuin, zodat u kan genieten van een mooie tuin.

Onkruid bestrijden

Heeft u last van onkruid in uw tuin en krijgt u het maar niet weg? Schakel dan ons in voor het onkruidvrij maken van uw tuin. Met de juiste bestrijdingsmiddelen laten wij het onkruid verdwijnen zodat u terug kunt genieten van een perfecte tuin.

Snoeien of vellen van bomen en heesters

Is uw boom afgestorven, aangetast door een parasitaire schimmel of gaat u uw tuin volledig herontwerpen? Zowel voor kleine als grote snoeiwerken aan bomen en heesters in tuinen en parken kunt u ons inschakelen. Wij toveren een verwilderde tuin om in een pareltje, zodat u uw tuin niet meer als een last maar een lust ziet. Ook voor het snoeien of herstellen van hagen kunt u bij ons terecht.

Gras maaien

Tuinen wils beschikt over het benodigde materiaal om gazons te maaien. Of het nu gaat om een binnentuin of volledige weiden, u kunt op ons rekenen!

Contact opnemen